Logis.p

De digitalisering in de zorg ontwikkelt zich in hoog tempo. Maar hoe zorg je voor een aangename patiëntreis die voor alle patiënten overzichtelijk en met zo min mogelijk stress verloopt? En hoe waarborg je tegelijkertijd efficiënte processen en optimale gegevensverwerking, zodat niet alleen tijd en kosten bespaard worden, maar tegelijkertijd meer service en hogere output kan worden gerealiseerd?

Het kan door het patiënt logistieke proces integraal te ondersteunen. Het zorgt voor een naadloze aansluiting van de digitale patiëntreis met het bezoek aan het ziekenhuis voor zowel de geplande afspraken, als de ongeplande zorg zoals bij bloedafname of radiologie.

Logis.P levert al meer dan 10 jaar geavanceerde softwaretoepassingen die dit proces optimaal ondersteunen. Onafhankelijk van welk ZIS/EPD wordt gebruikt en beschikbaar via mobile device, selfservice kiosk en informatiescherm.

Benieuwd naar wat de meerwaarde voor u en uw patiënten is? In een vrijblijvend gesprek of inspiratiesessie lichten we graag toe hoe een integraal patient flow management leidt tot meer verbinding, inzicht én rendement.