Zorgspectrum

Ieder mens is anders, iedere vraag is anders. Daarom bieden wij een breed spectrum aan passende ondersteuning en behandeling: op het juiste moment én op de juiste plek. De vele mogelijkheden variëren van lichte ondersteuning thuis tot intensieve zorg in een beschermde woonomgeving. Soms zijn eenvoudige handelingen een stuk eenvoudiger of efficiënter door gebruik te maken van (digitale) hulpmiddelen. Ook in de zorg zien we steeds meer mooie producten die mensen helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

De corona pandemie heeft een grote invloed gehad op ons werk en de wijze waarop we gewend zijn zorg te leveren. Vreemd genoeg, heeft de corona crisis ook meerwaarde gehad. Zo hebben we de meerwaarde en noodzaak van goede samenwerking met elkaar in de regio aangetoond. Bovendien heeft corona ertoe geleid dat we met elkaar de urgentie voelden om te versnellen op het gebied van digitalisering. Zo konden we als organisatie in korte tijd beeldbellen en zorg op afstand realiseren.

Bij ZorgSpectrum volgen we de innovatieve ontwikkelingen niet alleen, we zijn daar ook actief mee bezig. Soms zijn we zelfs de eerste zorgorganisatie die een bepaald product test of ermee werkt. Ontwikkelingen zijn er niet alleen voor cliënten, ze worden ook ontwikkeld om de zorgmedewerkers te ondersteunen en te ontlasten. Zo ontwikkelen we sámen betere zorg!

Zorgspectrum
Zorgspectrum
  • Archimedesbaan 18A, 3439 ME Nieuwegein
Innovation partners logo